Tervetuloa Tuomarila-seuran pikkujouluihin 9.12.2022 nykyiset ja uudet jäsenet!
Lue lisää
hello world!
Tuomarila-seuran hallitus koolla kesäkuussa 2022.

Oman kylän yhdistys

Tuomarila-seura toimii alueemme asukkaiden yhdyssiteenä. Seuran tavoitteena on edistää asukkaiden yhteistä etua elinympäristöön, asumiseen ja viihtymiseen liittyvissä asioissa. Vaikutamme alueemme kehittämiseen mm. seuraamalla ja kommentoimalla kaavoitusta ja liikennejärjestelyjä.

Järjestämme myös asukkaiden yhteisiä tapahtumia, kuten Siivouspäivän eli kadunvarsien roskienkeräystalkoot keväisin ja koko perheen Elokuvapäivän syksyisin.

Seuran toiminta hoidetaan vapaaehtoistyönä; palkattua henkilöstöä ei ole. Toiminta rahoitetaan pääosin jäsenmaksuilla ja kaupungin toiminta-avustuksella.

Tuomarila-seura toimii yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kuten Tuomarilan Marttojen, Tuomarilan Urheilijoiden, paikallisten yritysten sekä koulujen ja päiväkotien kanssa.

Tavoitteemme on Tuomarila, jossa arki sujuu ja jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä, yrittää ja harrastaa.

Tehdään se yhdessä – Liity jäseneksi!

Kuka päättää?

Tuomarila-seuran vuosikokouksen osanottajia huhtikuussa 2022.

Tuomarila-seurassa ylintä päätösvaltaa käyttää yhdistyksen kokous, johon kaikki jäsenet voivat osallistua. Yhdistyksen vuosikokous pidetään sääntöjen mukaan helmi-huhtikuussa. Tarvittaessa voidaan kutsua koolle myös ylimääräinen yhdistyksen kokous.

Vuosikokous hyväksyy seuran edellisen vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä alkaneen vuoden toimintasuunnitelman, talousarvion sekä jäsenmaksun suuruuden.

Vuosikokous myös valitsee seuralle hallituksen, joka toteuttaa vuosikokouksessa hyväksyttyä toimintasuunnitelma. Hallituksen puheenjohtajan toimikausi on yksi vuosi. Puolet muista hallituksen jäsenistä on erovuorossa vuosittain.

 

Tuomarila-seuran hallitus 2022

Helena Andersson (puheenjohtaja)
Kai Brandstack (varapuheenjohtaja)
Marjo Koivumäki
Ritva Lassila (sihteeri)
Sirpa Lindholm
Anu Lundström
Markku Ojala
Pirjo Piiroinen
Kaisa Pikkarainen
Tuija Hälvä (varajäsen)
Paavo Tiainen (varajäsen)

Seuran rahastonhoitajana toimii Virpi Kunnas-Helminen ja toiminnantarkastajana Anja Ojala.


Tuomarila-seuran säännöt

Yhteystiedot

Parhaiten tavoitat meidät lähettämällä viestin seuran Facebook-sivun kautta tai sähköpostitse tuomarila-seura@hotmail.fi

Pidetään hyvää huolta Tuomarilasta ja ollaan yhteydessä! 🙂

chevron-downchevron-down-circle