Liity jäseneksi

Tule mukaan Seuran toimintaan!

Tuomarila-seura ry – Domsby-sällskapet rf on vuodesta 1966 (aluksi nimellä Tuomarilan Omakotiyhdistys) ajanut Tuomarilan alueen asukkaiden ympäristöön ja viihtyvyyteen liittyviä asioita.
Tuomarila-seura tekee aloitteita ja välittää alueen asukkaiden näkemyksiä Espoon kaupungin johdolle.

Tuomarila-seura on Espoon Kaupunginosayhdistysten Liiton (EKYL) ja Espoon Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön (EOK) jäsenyhdistys.

Kätevimmin liityt jäseneksi maksamalla jäsenmaksun 15 euroa Tuomarila-seura ry:n tilille FI2980002107415258. Mainitse nimesi ja osoitteesi sekä vuoden xxxx jäsenmaksu. Jäsenkortin saat maksukuittia vastaan Tuomarilan kukasta, jonne voit myös maksaa jäsenmaksun. Jäsenkortilla saat alennuksia mm. espoolaisista rakennustarvikekaupoista, joiden kanssa EOK:lla on sopimus.


Tiedustelut: Vastaamalla ao. lomakkeella tai sähköpostitse:

tuomarila-seura(ät)hotmail.fi.

5 thoughts on “Liity jäseneksi”

 1. Hei
  Olen liittynyt Tuomarila -seuraan (vihdoinkin olenhan alkuperäinen asukas, nyt asun Joupinmäensyrjässä, joka tuolloin myös kuului Tuomarilaan). Miten saan tietoa toiminnastanne – seuraamalla nettisivuja vai onko teillä jokin sähköpostitiedote.
  Siinä tapauksessa sähköpostini löytyy tästä lähetyksestä. Seuraava tapahtuma näyttäisi olevan kirpputori 15.5. Missäköhän se tarkemmin on, ja paljonko paikka maksaa? Ystävällisin terveisin Elise Feodoroff

  1. Hei Elise,
   tervetuloa Tuomarila-seuraan ja mukaan yhteiseen toimintaan. Tietoa seuran toiminnasta saat tosiaan parhaiten kotisivuilta ja Facebook-sivuilta.
   Korttelikirppis oli tänään helatorstaina 14.5.
   Syksyllä on tulossa mm. Elokuvapäivä, josta tulee piakkoin uutta tietoa sivuille.
   Jos aktiivitoiminta seurassa kiinnostaa, voit olla yhteydessä minuun.
   Terveisin Tiina Kähkönen, seuran pj.

  1. Hei Timo!

   Kiitos yhteydenotostasi ja anteeksipyyntö, että vastaus on viipynyt lomien takia.
   Välitämme tietoa yrityksestänne seuramme kotisivuilla, lisäämme osoitelinkin sivuillenne.
   Jos teillä on yrityksenne Facebook-sivu, kannattaa sekin hyödyntää ja tarjota sitä kautta myös palveluja Tuomarilalaisille.

   Näkemisiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Rekisteröity asukasyhdistys