Aihearkisto: Kokoukset

Kokouskutsut, esityslistat, pöytäkirjat.

Vanha-Espoon asukasfoorumin keskustelutilaisuus lähialueidemme hankkeista

Asukasfoorumit ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Tavoitteena on, että asukkaat pystyvät yhdessä aktiivisesti osallistumaan oman alueensa kehittämiseen. Asukasfoorumeilla edistetään asukkaiden ja kaupungin vuorovaikutusta.

  • Mitkä ovat Espoon keskuksen tavoitteet sekä haasteet ja menestystekijät?
  • Toimivatko terveyskeskukset, kirjasto, oppilaitokset ja liikennejärjestelyt hyvin?
  • Mikä ja kenelle on tuleva Espoolaistentalo?
  • Ovatko asiakkaat tyytyväisiä alueen liikkeisiin ja laajenevatko kaupalliset palvelut?
  • Mitä lähivuosina toteutetaan, mihin ja kenelle tulee uusia asuntoja?
  • Miten asukkaat voisivat vaikuttaa alueillaan nykyistä paremmin?

Kutsussa tulevasta tilaisuudesta tarkemmin.

Tuomarila-seuran uusi hallitus

Tuomarila-seura on vuosikokouksessaan 16.3. valinnut hallitukseen kymmenen (10) varsinaista jäsentä. Uusina kasvoina aloittivat 
Anja Ojala ja Pekka Ihalainen. Hallituksessa jatkavat edelleen Johanna Paattiniemi, Virpi Kunnas-Helminen ja Sirpa Lindholm. Uudelle 2-vuotiskaudelle valittiin uudelleen; Ritva Lassila, Pirjo Piiroinen, Mira Ekonen, Marjukka Vainio ja Eija Tupakka.
Vuosikokous vahvisti varajäsenien määräksi kuusi (6), joina jatkavat Marja Sipilä, Lasse Naukkarinen, Heikki Kotamies, Markku Ojala ja Jorma Jokinen. Uutena varajäsenenä aloittaa Elise Feodoroff.

Puheenjohtajana jatkaa Tiina Kähkönen.
Onnittelut uudelle hallitukselle!

Lämpimät kiitokset seuran pitkäaikaiselle jäsenelle ja entiselle rahastonhoitajalle Raimo Kukolle, joka nyt jäi pois hallituksesta varajäsenen roolista.

 

Uuden hallituksen toimihenkilöt

Tuomarila-seuran uusi hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseensa 13.4. Jo valitun puheenjohtajan Tiina Kähkösen lisäksi seuran toimihenkilöiksi valittiin varapuheenjohtajaksi Johanna Paattiniemi, sihteeriksi Marjukka Vainio, rahastonhoitajaksi Virpi Kunnas-Helminen, tapahtumavastaavaksi Mira Ekonen ja viestintävastaavaksi Ritva Lassila. Koko hallitus ja sen uudet valitut toimihenkilöt tarttuvat innolla toimintavuoden mielenkiintoisiin tehtäviin.

Hallituksen toimihenkilöt

Kuvassa vasemmalta Ritva Lassila, Mira Ekonen, Virpi Kunnas-Helminen, Tiina Kähkönen, Marjukka Vainio ja Johanna Paattiniemi.